Voorwaarden

Gratis verzending NL en BE bij een bestelbedrag vanaf 75 Euro! Wij verzenden geregistreerd.

Veilig en betrouwbaar bestellen

Veilig online zilveren sieraden bestellen
Aankopen gaan via onze veilige https:// verbinding. Links van het internetadres vindt u een slotje met Veilig. De persoonlijke gegevens die u invoert worden niet aan derden verkocht. Lees meer over privacy en cookies.

Betrouwbaar door orderbevestiging
Via mail ontvangt u een orderbevestiging van uw bestelling. U kunt uw bestelling afdrukken en/of opslaan. Uw bestelling is een bestelling met betaalplicht (Europese richtlijnen).

Veilig door webshop keurmerk
logo webshop keurmerk
De Stichting Webshop Keurmerk staat voor veilig en betrouwbaar winkelen op internet. U vindt het keurmerk met de link op elke pagina en de de voorwaarden vindt u hier.

De levering zie ook: Levering – Leveringsbeleid

De sieraden worden binnen 1 tot 5 werkdagen na binnenkomst van uw betaling verstuurd. U krijgt bericht per mail.

Sieraden die op maat gemaakt moeten worden
U ontvangt bericht over de verwachte verzenddag via mail.

Sieraden, speciaal voor u vervaardigd
U krijgt via mail de informatie over de levertijd en de betaling.

Verzending zie ook: Verzending – Verzendbeleid

Wij versturen met PostNL

NEDERLAND

a. Geregistreerde verzending
Nederland: U betaalt € 3.95 aan verzendkosten (pakketpost of brievenbuspakje).

b. Aangetekende verzending
Nederland: U betaalt € 8.95 aan verzendkosten.

Gratis verzending Nederland bij een bestelbedrag vanaf 75 Euro! Wij verzenden geregistreerd.

BELGIE
a. Geregistreerde verzending
België: U betaalt € 5.95 aan verzendkosten.

b. Aangetekende verzending
België: U betaalt € 12.55 aan verzendkosten (pakketpost of aangetekende zending).

Gratis verzending België bij een bestelbedrag vanaf 75 Euro! Wij verzenden geregistreerd.

OVERIGE LANDEN
Aangetekende (verzekerde) verzending voor alle overige landen. De verzendkosten zijn gekoppeld aan het land van bestelling.

Betaling

1. IDEAL.

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. De Ideal-betaalknop verschijnt na het verzenden van uw bestelling. Alle internetbankierende gebruikers ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN bank, SNS bank, bunq, Handelsbanken, Knab, Regiobanken, Revolut, Triodos en van Lanschot kunnen met iDEAL betalen. Meer informatie vindt u op www.ideal.nl.

2. VOORUITBETALING.

Betaling kan via de optie Bankoverdracht. U ontvangt de betaalgegevens met een betalingskenmerk per mail. U betaalt ons via de bank van Mollie Payments.

Mailt u ons s.v.p voor informatie als u achteraf wilt betalen.

3. BANCONTACT
Deze betaalmethode kan vanuit BELGIË gebruikt worden.

—————————

Onze bankgegevens in geval van directe overschrijving zijn:

Rekeningnummer ING t.n.v. Flamenco te Gouda:
IBAN: NL84INGB0007428320
BIC: INGBNL2A

Retourneren
Bij Flamenco heeft u gegarandeerd 14 dagen volledig retourrecht voor alle sieraden ingaande op de dag van ontvangst van het product; dit geldt ook voor op maat gemaakte sieraden. Bij het verzenden als brievenbuspakje, pakketpost en aangetekende heeft u een bewijs van verzending. De sieraden dienen in dezelfde staat als verzonden bij ons retour te komen, d.w.z. gepast maar ongedragen (niet verbogen, beschadigd etc.). Een gelabeld sieraad moet bij retourzending een ongeschonden label bevatten.

Mailt u ons als u het sieraad retour stuurt zodat wij weten wanneer wij uw pakje kunnen verwachten. Niet goed is geld terug garantie. Flamenco vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Flamenco de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Bij acties waarbij een gratis artikel wordt aangeboden bij uw bestelling dient het gratis artikel bij retournering ook retour gestuurd te worden. Als we het gratis sieraad niet retour ontvangen wordt de verkoopprijs van dit sieraad in mindering gebracht bij terugbetaling.

Retour adres:
Flamenco
Postbus 318
2800 AH Gouda

U kunt HIER HET RETOURFORMULIER FLAMENCO uitprinten.
Deze kunt u meezenden met de retourzending.

Sieraden van zilver en goud die speciaal voor u vervaardigd worden en niet op deze site staan.
Voor opdrachten e.d. kunt u informatie aanvragen per mail.

Ruilen
De sieraden kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden. Dit kan op 2 manieren:

1. Mailt u ons het ordernummer en het bestelnummer dat u wilt ruilen en het bestelnummer dat u wilt ontvangen. Geeft u hierbij de datum aan op welke u het sieraad retourzendt. U ontvangt van ons bericht over het bij te betalen of te ontvangen bedrag.

2. U plaatst een nieuwe bestelling en ontvangt het bedrag van de eerdere bestelling inclusief verzendkosten na ontvangst retour. Mailt u ons in dit geval op welke datum u uw retourzending naar ons heeft verstuurd.

Ruil adres:
Flamenco
Postbus 318
2800 AH Gouda

Sieraden van zilver en goud die speciaal voor u vervaardigd worden en niet op deze site staan.
Voor opdrachten e.d. kunt u informatie aanvragen per mail.

Prijzen
De vermelde prijzen zijn vrijgesteld van BTW. U betaalt altijd de prijs die geldt op het moment van bestellen.

Garantie
Sieraden hebben een garantie van 1 jaar. De garantie geldt voor fabricagefouten welke worden beoordeeld door goudsmidsatelier Flamenco. De garantie geldt niet voor schade ontstaan door het dragen van het sieraad of ontstaan door verkeerd gebruik. Garantie geldt niet voor goud op zilver. Mocht er na het eerste jaar iets aan het sieraad mankeren, neem dan contact op, zodat er naar oplossingen gekeken kan worden.

Leveringen en rechtspersonen
Klanten die bestellingen en opdrachten plaatsen voor door Flamenco te leveren sieraden, moeten uitdrukkelijk ook de rechtspersonen zijn die overeenkomen met de gegevens van bankrekeningen, girorekeningen en alle andere betaalmogelijkheden. Voor onjuist handelen en schade in welke vorm dan ook door onjuiste gegevens met betrekking tot
bovenstaande is Flamenco niet aansprakelijk en neemt geen enkele verantwoording.

Kleurafwijkingen, schade of vertragingen, bijzonderheden, klachten
a. Flamenco is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen t.g.v. bijvoorbeeld beeldscherminstellingen.
Kleuren van edelstenen zijn zo goed mogelijk weergegeven maar kunnen altijd iets afwijken.
b. Informeer ons direct als de sieraden niet in goede staat bij u zijn aangekomen.
c. Voor vertragingen t.g.v. overmacht is Flamenco niet aansprakelijk.
d. Flamenco is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik en schade of letsel veroorzaakt door het dragen van de geleverde sieraden.
e. Als u een bestelling plaatst in onze webwinkel of via onze mail verklaart u daarbij tevens dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Flamenco Sieraden.
f. Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@flamencosieraden.nl. Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Privacy

Privacyverklaring goudsmidsatelier Flamenco.
Gevestigd sinds 1995 in Gouda, K.v.K. nr. : 29044870 Rotterdam

Privacybeleid

Flamenco respecteert de Wet Algemene Verordening Gegevens (AVG) en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie die je aan Flamenco verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld en zet zich in uw persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie optimaal te beschermen.

Flamenco goudsmidsatelier te Gouda verwerkt via de webwinkel persoonsgegevens die wij van u krijgen als u een bestelling plaatst. Flamenco beperkt het verwerken van uw persoonlijke gegevens tot wat nodig is met betrekking tot uw aankopen.

Persoonsgegevens
-Dit betreft uw naam, adres (of afleveradres), woonplaats, e-mail adres, de producten die u wilt kopen en uw telefoonnummer (voor het geval wij vragen hebben over uw bestelling)?
-U kunt zelf een persoonlijk account op onze website aanmaken door u te registreren om uw winkelen gemakkelijker te maken. Wij beschikken dan over uw inlognaam (uw wachtwoord kunnen we niet lezen).
-Na betaling beschikken wij over uw betaalgegevens.
-Flamenco verstuurt nieuwsbrieven en individuele mails naar diegenen die zich hiervoor hebben aangemeld. Wij ontvangen dan uw naam en e-mailadres.

Waar worden uw persoonsgegevens voor gebruikt
Wij hebben uw persoonsgegevens nodig om de door u gewenste bestelling te verwerken met als doelstelling uw bestelling naar u te kunnen versturen.
– Flamenco kan uw bestelling op correcte wijze afhandelen en u op de hoogte houden over de voortgang van uw bestelling.
– Flamenco kan zo een goede bedrijfsvoering voeren zoals het koppelen van uw bestelling met de betaling en het adresseren van uw pakje.
– Als u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief of een andere actie gebruiken we de gegevens om u up to date te houden en/of bijv. korting te verrekenen. U kunt zich ten alle tijde afmelden voor de Nieuwsbrief.
– Als u een account heeft aangemaakt in de webwinkel, dan worden uw gegevens bewaard en veilig opgeslagen op de secure server waar de webwinkel van Flamenco op draait.
De informatie die wordt opgeslagen is:
uw naam
uw (aflever)adres
uw e-mail adres
uw telefoonnummer
uw betaalgegevens
uw loginnaam (uw wachtwoord is versleuteld, deze kunnen we niet zien)
Uw IP-adres

U bent niet verplicht een account aan te maken in onze webwinkel, u kunt kiezen of u dit wel of niet doet. Het voordeel van een account is dat u uw gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en dat u de status van uw bestelling kunt volgen.

Verstrekking aan derden
Flamenco zal uw gegevens nooit verkopen aan derden. De aan ons verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in ons eigen klantenbestand. De gegevens kunnen op een later tijdstip bijvoorbeeld nodig zijn voor eventuele garantie of andere vragen met betrekking van een door u gedane aankoop.
Flamenco zal de door u verstrekte gegevens nooit zomaar doorgeven aan derden (tenzij wettelijk verplicht, denk hierbij bijv. aan een verzoek van Justitie, we zijn dan verplicht om mee te werken). Flamenco doet dit alleen als dit echt nodig is om uw bestelling op correcte wijze af te handelen:
– de vervoerder van uw pakje (in ons geval PostNL)
– iDEAL betalingen

– Webhost Flamenco:
Onze webwinkel wordt verstrekt door Winkeltjes.net. Met deze partij hebben we een verwerkersovereenkomst geregeld dat eventuele privacy gevoelige informatie veilig is en hier niets mee wordt gedaan. Zij doen er alles aan om onze webwinkel veilig te houden. Onze webwinkel draait op een beveiligde server in een beveiligd datacenter.

– ICT bedrijf Flamenco:
Ook met het ICT bedrijf CompSolution heeft Flamenco een verwerkersovereenkomt. Het ICT bedrijf is o.a. nodig om onze computers zo optimaal mogelijk te beveiligen tegen datalekken en het versleutelen van bestanden (waardoor onbevoegden niet bij de gegevens kunnen, denk bijv. aan diefstal).

– Accountants Flamenco;
Met boekhouders Overmeer en Rombach v.o.f. heeft Flamenco een verwerkersovereenkomt geregeld dat privacy gevoelige informatie veilig is en hier niets mee gebeurd.

Onze webwinkel heeft een https:// beveiliging, herkenbaar door het slotje in de browserbalk. Uw bestelling wordt versleuteld verzonden en veilig opgeslagen.

Wij gebruiken google analytics om te ervaren hoe de bezoekers onze webwinkel gebruiken zodat wij onze bedrijfsactiviteiten kunnen optimaliseren. Voor deze dienst verwijzen u naar het privacybeleid van google analytics. Dit geldt ook voor Twitter. Uiteraard publiceren wij hier geen klantgegevens.

U kunt Flamenco t.a.t. een mail sturen indien u persoonlijke gegevens wilt laten verwijderen, let op wij hebben een bewaarplicht wat betreft de administratie. Uw gegevens kunnen dan verwijderd worden als de bewaarplicht is verlopen.

Vragen
Heeft u vragen over ons privacybeleid of bent u het niet eens met de wijze waarop mij met persoonsgegevens omgaan? Neem dan contact met ons op. Komen wij er samen niet uit, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit persoonsgegevens.

Cookies
Als u onze webwinkel voor de eerste keer bezoekt, krijgt u de melding dat onze website gebruik maakt van Cookies. Een cookie is een klein bestandje dat via de beveiligde server – waar onze webwinkel op draait – op jouw systeem (laptop, pc, telefoon of tablet) wordt geplaatst. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor statistische doeleinden.
Functionele cookies worden – net zoals bij de meeste webwinkels – gebruikt voor een correcte werkwijze van het winkelmandje.
Cookies voor statistische doeleinden gebruiken wij voor het analyseren van onze website. Statistieken die wij bijhouden zijn: het aantal hits op onze website, de bezochte pagina’s, de duur van het aantal bezoeken en waar de bezoekers vandaan komen, via het ip-adres. Deze statistieken houden wij bij via Google Analytics. Persoonlijke gegevens of adresgegevens worden niet opgenomen in deze statistieken.

Maakt u gebruik van de sociale media via onze website (bijv. Twitter), dan kunnen er ook cookies van deze bedrijven geplaatst worden op het door u gebruikte systeem. Check bij de betreffende bedrijven hun cookie- en privacybeleid!
Als u een bestelling bij ons plaatst gaat u akkoord met onze voorwaarden en ons privacybeleid.

Cookies uitschakelen
U kunt het gebruik van cookies verhinderen door de instellingen van uw browser te veranderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de betreffende browser. Houd er dan wel rekening mee dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Het is niet toegestaan teksten of afbeeldingen van deze site te gebruiken op andere sites of deze te gebruiken voor andere doeleinden zonder schriftelijke toestemming van Flamenco Sieraden!

U kunt deze Voorwaarden op de gebruikelijke wijze afdrukken en/of opslaan.