Ruilen en retourneren

Retourneren
Bij Flamenco heeft u gegarandeerd 14 dagen volledig retourrecht voor alle sieraden ingaande op de dag van ontvangst van het product; dit geldt ook voor op maat gemaakte sieraden. Bij het verzenden als brievenbuspakje, pakketpost en aangetekende heeft u een bewijs van verzending. De sieraden dienen in dezelfde staat als verzonden bij ons retour te komen, d.w.z. gepast maar ongedragen (niet verbogen, beschadigd etc.). Een gelabeld sieraad moet bij retourzending een ongeschonden label bevatten.

Mailt u ons als u het sieraad retour stuurt zodat wij weten wanneer wij uw pakje kunnen verwachten. Niet goed is geld terug garantie. Flamenco vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Flamenco de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Bij acties waarbij een gratis artikel wordt aangeboden bij uw bestelling dient het gratis artikel bij retournering ook retour gestuurd te worden. Als we het gratis sieraad niet retour ontvangen wordt de verkoopprijs van dit sieraad in mindering gebracht bij terugbetaling.

Retour adres:
Flamenco
Postbus 318
2800 AH Gouda

U kunt HIER HET RETOURFORMULIER FLAMENCO uitprinten.
Deze kunt u meezenden met de retourzending.

Sieraden van zilver en goud die speciaal voor u vervaardigd worden en niet op deze site staan.
Voor opdrachten e.d. kunt u informatie aanvragen per mail.

Ruilen
De sieraden kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden. Dit kan op 2 manieren:

1. Mailt u ons het ordernummer en het bestelnummer dat u wilt ruilen en het bestelnummer dat u wilt ontvangen. Geeft u hierbij de datum aan op welke u het sieraad retourzendt. U ontvangt van ons bericht over het bij te betalen of te ontvangen bedrag.

2. U plaatst een nieuwe bestelling en ontvangt het bedrag van de eerdere bestelling inclusief verzendkosten na ontvangst retour. Mailt u ons in dit geval op welke datum u uw retourzending naar ons heeft verstuurd.

Ruil adres:
Flamenco
Postbus 318
2800 AH Gouda