Droomwens

Zilveren sieraden naar uw ontwerp in opdracht

Zilveren sieraden – Een zilveren sieraad naar uw of ons ontwerp. Alle creaties die u hieronder ziet werden naar wens van de opdrachtgever gemaakt.

Grote zilveren hanger in opdracht
Deze zilveren hanger die gemaakt werd naar wens van de klant is een grote versie van de handgemaakte hanger El nuevo dia van Flamenco.

Logo’s stralen uw identiteit uit!

Het logo van uw vereniging, een bedrijfslogo of een gemeentewapen: Flamenco sieraden maakt het in de vorm van een reverspeld, hanger of ring. Als beloning voor bijzondere prestaties is een sieraad in goud of zilver het unieke geschenk. Het sieraad wordt door u of door ons ontworpen. Uw sieraad wordt met veel vakmanschap vervaardigd.

De broche met gemeentewapen werd vervaardigd in opdracht van een gemeente voor de trouwambtenaren. Deze reverspelden werden vervaardigd in opdracht van een waterschap voor een afscheidnemende werknemer. Het wapentje en het logo zijn gemaakt van geel-, rood- en witgoud.

Deze hanger werd vervaardigd in opdracht van een waterschap voor een afscheidnemende werknemer. Het wapentje is gemaakt van geel-, wit- en roodgoud. Het zilveren logo is gemaakt in opdracht van een bedrijf. De zilveren reverspeld met gemeentewapentje werd vervaardigd in opdracht van een galeriehouder voor de burgemeester van een stadje in Zuid-Frankrijk.

Alle logo’s en reverspelden zijn ambachtelijk vervaardigd: geheel met de hand gemaakt.

Ambachtelijk vervaardigde sieraden van goud

Gouden Sieraden
Flamenco vervaardigt sieraden van edele metalen in opdracht van particulieren en bedrijven. Voor trouwringen, relatieringen, vriendschapsringen, oorstekers, oorhangers, armbanden en colliers bent u bij goudsmidsatelier Flamenco aan het juiste adres.

Ambachtelijk vervaardigde gouden en zilveren sieraden in opdracht!
Exclusieve en unieke sieraden van 1e gehalte zilver en 14 krt. goud die op professionele wijze in het goudsmidsatelier van Flamenco vervaardigd zijn! Voor persoonlijke sieraden met of zonder parels en edelstenen zoals hangers, halssieraden, oorsieraden, ringen, logo’s, trouwringen, reverspelden of een gemeentewapentje van zilver of goud zijn particulieren en bedrijven bij Flamenco Sieraden aan het juiste adres.

Bepaal je eigen stijl!
Bepaal zelf het ontwerp van uw sieraden!
Ook uw idee kan worden uitgevoerd.

HOE WERKT HET?

U kunt uw eigen wensen direct via e-mail aangeven, of het nu gaat om een zelf bedacht nieuw sieraad of een bestaand ontwerp uit onze design collectie wat u graag net iets anders zou willen zien. Bijvoorbeeld: in plaats van een glanzende uitvoering een mat oppervlak, in plaats van een onyx een lapis lazuli of misschien vindt u een ring onder gouden sieraden erg mooi en wilt u deze in zilver uitgevoerd zien. Alles is in overleg mogelijk. Nadat u de uitvoering heeft goedgekeurd kunt u het sieraad bestellen.

Heeft u zelf een ontwerp, mail ons dan een afbeelding met een gedetailleerde beschrijving en we overleggen met u de uitvoering.

Uniek en persoonlijk, sieraden zoals u ze wilt voor u op maat gemaakt.

Dus heeft u iets te vieren en heeft u ideeën of vragen op het gebied van speciale sieraden van zilver of goud? Mail ons!

Goudsmidsatelier Flamenco.

Voor serieuze behandeling van uw offerte-aanvraag vragen wij u uw naam, adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.

GOUDSMID IN BEELD